NTvAAKI - eaaci congresnieuws, nummer Special, september 2023
dr. Eva Untersmayr
Met een oppervlakte van ongeveer 400 m2 is de gastro-intestinale (GI)-barrière de grootste barrière die het lichaam heeft met de buitenomgeving. Allergenen die voedselallergieën veroorzaken betreden het lichaam via de GI-barrière, wat erop duidt dat de GI-barrière mogelijk als aangrijpingspunt kan dienen voor de behandeling van deze allergieën. Tijdens het EAACI 2023-congres werd een symposiumpresentatie gegeven over het herstellen van de GI-barrière en de mogelijke invloed hiervan op voedselallergieën door dr. Eva Untersmayr (Medical University of Vienna, Wenen, Oostenrijk).1
Lees verderTo provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.